Inbördeskrig i USA nu?

Det är inte första gången som polis mördar svarta. Nu senast George Floyd som kvädes till döds av en polisen Derek Chauvin som varit i klammeri tidigare för övervåld!

Hoppas att Derek Chauvin får livstid men även dom två andra poliserna som inte ingrepp ska också ha fängelse för dom såg ju vad som hände.

Många som mördas kommer inte till media utan dom som filmas. Rasismen i USA är fruktansvärd men även latinamerikaner är också utsatta.

När en annan svart man för några år sedan som också blev mördad av polis som också filmades blev det också upplopp men som det är nu känns det som ett inbördeskrig. Det är hemskt med dessa plundringar som drabbar oskyldiga.

Här om George Floyds sista minuter.


Derek Chauvin

Dessutom spär Trump på men han är rasist det vet vi och hans tweets är hemska och jag tycker inte presidenter ska vara på sociala medier utan dom får hålla sig på dom hemsidor som är knutna till deras ämbete.

Jag hoppas verkligen att han åker käpprakt ut från Vita huset för en så värdelös och narcissistisk som han är blir han den absolut värsta presidenten i USA:s historia!!

Jag har skrivit tidigare att USA är INGEN demokrati utan apartheid finns även idag. Det spelar ingen roll om det är inskrivet att det togs bort 1963 för det finns osynliga barriärer.

Det är också svårt att rösta då det är så komplicerat och svarta fattiga bryr sig inte men nu så kanske dom ändå gör det för det finns personer som kan hjälpa till.

USA är ingen fullvärdig demokrati utan det finns anmärkningar det gäller även Israel.


SQ – USA och Israel är icke fullvärdiga demokratier/2019

Inlägg som jag har skrivit tidigare:
SQ – Den inbyggda rasismen i USA/2013
SQ – “Trayvon Martins död är en tragedi”/2013
SQ – Polismannen Darren Wilson/2014
SQ – Gary Fishell – Ultrarasisten – LAPD /2014

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.