Mystiken tätnar om Palme

Presentationen om Palmemordet tyckte jag var bra. Stig Engström var en skum typ som hela tiden framhävde sig själv. Han var säkert smartare än dom flesta och låg steget före polisen och verkade vara väldigt bra på att manipulera.

Varför ska man inte tro på alla dessa vittnesmål som är helt samstämmiga förutom huvudbonad.

Holmér var en total katastrof för utredningen och jag har haft tankar varför var han så angelägen om att ta hand om utredningen? Många frågor även om honom där han dessutom blev kvinnornas favorit med sina tröjor och ett ljus i mörkret. Djissus kraist!

Mårten Palme tycker som jag att Engström bara ljög. Den första filmen där Engström står på gatan, där syns ju tydligt att han ljuger! Kan inte folk läsa av folks kroppsspråk!? Den andra filmen, är han drogad eller nåt? Det är ju något som inte stämmer!

Vapnet kommer man inte att hitta för det finns förmodligen i Norge. Engström var ju väldigt angelägen att åka till Norge så det ligger antagligen i någon djup sjö. Vi får ändå utgå från att det är Stig Engström.

Den stora besvikelsen är ju att det inte fanns något vapen att visa som alla hade väntat på så luften gick ur alla.

Sen undrar jag, varför kan man inte visa på en mördare även om han är död? Allt pekar ju ändå på att det är han. Folk påstår att det inte är han vem är det då? Ut med språket då!

Jag har läst många skrifter och böcker av olika författare genom åren och OM det finns någon annan så ser jag det att det är Alf Enerström som dessutom är lik fantombilden. Han hatade Palme. Hur var han klädd? Hade han någon mörk rock som gick ner till knäna och mörk keps eller mössa? Och en väska som var modern vid tiden en som man hade om handleden. Jag har en själv.

GW Persson är den suraste av dom alla. Men fick inte han ett tips för några år sedan då en person sa sig ha mordvapnet. Vad hände med det? Jag har otroligt svårt för GW Persson med alla sina manér så jag kan inte ens titta på honom och han är ofräsch.

Och dom missnöjda med dagens slutresultat så kommer utredningen att ta fart! Men för F@N! ge er!

Det har gått så många år så den absoluta sanningen kommer man inte att få fram. Så för allas skull, lägg ner. Det är meningslöst att fortsätta så om inte för familjen Palmes skull som det har varit ett stort trauma för.

SQ – Palmehatares alibi stämmer inte/2014
SQ – Palmegruppen jagar Arlandamännen/2015

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.