Vad i glödheta…….

Israel är ju inne på bloggen titt som tätt. Den 12:e såg det ut så här i loggfilen. Just den sidan som dom försöker knäcka eller vad f@n dom nu håller på med innehåller inlägg om Israel.

Zionister är bara pest den saken är klar. Precis som Kina klarar dom inte av kritik då dom anser sig vara det perfekta samhället och stå sig över andra människor. Sveriges zionister är precis likadana och vi gojer är inte värda ett vitten. Min farmor var judinna och tack och lov så ärvdes det inte till mig som det hade gjorts om det var mormor till mamma och mig.

Zionism är ren fascism ingenting annat.

Människor som anser sig mer än andra människor lider av något jävla komplex. Harmoniska människor agerar inte som zionister eller som i diktaturens Kina.

Högerklicka/Visa bild


Select from count floor information_schema.plugins groug.
Mycket märkligt! Hittade detta när jag sökte på texten,

Build-in Book Search AND (SELECT 8870 FROM(SELECT COUNT(*),CONCAT(0x71627a6271,(SELECT (ELT(8870=8870,1))),0x71716a7a71,FLOOR(RAND(0)*2))x FROM INFORMATION_SCHEMA.PLUGINS GROUP BY x)a) AND

så författaren. Jag hamnar också på en israelisk sida men förstår ingenting.
Loggfil – page12 och page 24

Sidan 24 finns flera inlägg om Israel som är mycket kritiska framförallt ett klipp där AIPAC i England som avslöjar om hans åsikter om Boris Johnson som inte var premiärminister då. Mycket sevärt! AIPAC är ju kanske världens mest aggressiva lobbygrupp. Dom finns också i Sverige.

Det är inte bara ett försök utan en jäkla radda i PDF:en. Vad försöker dom att installera, ett plugin för att komma åt bloggen? I en annan logg försöker folk på alla sätt att logga in. Görs försök med LoginId och CommentID. Jag har en del tillägg som ska skydda mig. Jag fattar ingenting kanske lika bra det. Jag ser allt som händer på bloggen.

Det är helt sjukt det hela. Jag gör också backup en gång i månaden och dom inlägg som jag gör mellan backup kopierar jag så att dom isåfall lätt kan kopieras in i bloggen. Jag utgår också från att webbhotellet också gör backuper.

Och detta med Israels folkmord på palestinier som pågått sen 1948! Dom kallar Israel för “The Holy land” Israel är allt annat än “The Holy land” det är en ockupationsmakt!

Det här inlägget postades i Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.