Netflix – Velvet

Vad ska jag säga? Det är den bästa serie hittills! JAG ÄLSKAR DEN!!
Herregud!

Jag begriper INTE hur dom har spelat in för skådespelarprestationer har jag inte sett maken till. Av det jag har sett av film/serier så är detta helt outstanding!!

“Velvet” är en spansk serie i 4 säsonger men man kan titta på hela serien i sträck. Min midsommar gick till att titta på denna serie. Jag kunde inte sluta, ett avsnitt till, ett avsnitt till…..

Serien handlar om ett modehus under 1950-talet som också säljer och tillverkar mode. Så älskar man 1950-tal är den absolut nödvändigt att se. 1950-tal musik också.

Det som slog mig är scenografin den är så harmoniserad med kläder, allt går i ton och jag tycker att det är så jäkla snyggt gjort!!

Passion, tragedi, livslång kärlek, intriger, konspiration, katastrofer och två som stökar till det och MYCKET hångel i varenda vrå i detta modehus men även mycket sex MEN inte en enda tutte eller något annat vågat, tack och lov!! För om det är något jag avskyr är det samlagsscener och tuttar i parti och minut och då byter jag kanal för det finns INGET som är så avtändande som det. Det är bara pinsamt enligt mig.

Netflix – “Velvet”

Det finns så starka scener att jag fick gråtkramp i gommen. Prestationer så jag undrade, skådespelar dom? Det är något speciellt med Spanien det är något helt annat än Sverige eller något annat nordiskt land.

Huvudpersonerna är Ana och Alberto. (Paula Echevarría och Miguel Ángel Silvestre)

Max kommer in en säsong. SUCK!! (Maxi Iglesias)

Alla anställda bor i Velvet i egna rum så det finns utrymme för en del smusslande.

Ibland dreglade jag faktiskt lite!

Här finns alla som medverkat i serien. 55 avsnitt som är minst 1 timme.
Wikipedia – Velvet

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Konst, Kriminalitet, Musik, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.