Alexander Bard fick sparken!

Vad F@N är det med honom!? Han måste ha en skruv lös eller något för riktigt friskt är hans beteende inte! Han borde få någon diagnos som han själv har nämnt.

När man ser bilder på honom ser han helt galen ut!! Jag förstår att folk blir förbannande när dom blir utsatta för honom. Han är inte civiliserad.

Han bara vräker ur sig otidigheter. Han är verkligen ansiktet för vulgaritet!

Han ger sig på Bianca som att hon är en hora! Någon måtta på eländet får det ju ändå vara!! Hon har arbetat hårt för att komma dit hon är nu och tjänar bra. Alexander Bard kommer inte att komma någonstans med sitt sätt att vara. Det blir inga pengar på hans beteende.

Han ger sig också på Peter Wolodarski! Jissta Petter!

Bianca Ingrosso: ”Kommer ej sitta i juryn ifall han är med”

Alexander Bard får sparken från TV4.
Detta efter sin Twitterattack mot Black lives matter-rörelsen som fick enorm kritik.

”TV4 har varit i kontakt med Alexander Bard under kvällen och har gemensamt kommit fram till att det inte passar att han fortsätter som jurymedlem i Talang”, skriver Lotta Edvardsson, exekutiv producent för programmet i ett sms.

Det var i ett kategoriskt inlägg på Twitter som Alexander Bard, 59, gick loss på anhängare av rörelsen och uttrycker starka åsikter om svarta personer.

Han skrev på engelska att svarta personer ska plugga, jobba och inte leva på välfärden.

Kritiken har vält in. Bianca Ingrosso, 25, som också sitter i ”Talang”-juryn, krävde hans avgång direkt efter hon såg inlägget på Twitter.

”Medan ni ger mig skit här på Instagram så jobbar jag aktivt ‘offline’ med detta och det är det mest effektiva sättet att ta detta framåt. Snälla lugna ned er och försök att lita på att jag inte bara tar avstånd från hans uttalande. Jag älskar Talang men nej jag kommer ej sitta i juryn ifall han är med och detta vet TV4 om”, skrev hon på Instagramstory.

Aftonbladet -Bard får sparken efter grova twitterinlägget/R Karlsson/L Lindgren/S Milstead

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kultur, Musik, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.