Klarna sparar ALLT!

Flera gångar har jag skrivit om Klarna och hur dom tar över hela marknaden och det går INTE att undgå dom utan då måste jag åka till Göteborg och handla
och sluta handla på nätet. Ibland finns PayPal som jag använder då.

Jag har också skrivit tidigare om att jag har väntat på att Kivra har ett finger med i Klarna nu. Nu väntar jag på Lendo så är trojkan komplett nästan….

Nu vill Klarna starta sparbank, att folk ska spara i Klarna för att få bättre ränta. Snart har Klarna en helt egen bank som Swedbank eller SEB. Kontrollen är över folk och fä total.

Visst det fungerar bra MEN inte nog med det utan H&M har köpt in sig i Klarna och H&M är också delägare i Kivra som vet ALLT om oss. Lägger vi ihop Klarna och Kivra så har dom full kontroll över våra liv vad vi gör vad vi köper vilka löner vi har, vilka försäkringar vi har, vad vi har på lönekontot, pensionen och brev från i stort sett alla! Bara att går in på Kivra och se vilka som har anslutit sig. Bland annat Försäkringskassan, Kriminalvården och många andra känsliga avsändare.

Och så har vi Facebook där i stort sett alla använder sina egna namn. Det finns sätt att samla in och få ännu mer makt.

Dom som kan logga in på Klarna kan se hur ALLT sparas sen första köpet för typ 100 år sedan.

Det är vidrigt!! Och Kivra har naturligtvis tillgång nu också till Klarna. Kivra ägs av näringslivet H&M då men också Wallenberg, Storck och Mats Qviberg men många fler.

Nu ska man också har klart för sig att Klarnas ägare Sebastian Siemiatkowski har affärer i Israel och har köpt upp israeliska bolag. Kopplingen till Israel är ännu mer oroande och Sebastian Siemiatkowski har också fått utmärkelser av Israel och finns länk om det.

Sen behövs det mycket fantasi hur läget är. Zionister som vill ta över världen är ju känt sen internet kom. Vi har AIPAC bland annat och Bilderberg-Group.

Nu kan man alltså begära ut alla uppgifter om sig och det kommer säkert många att göra nu och få en smärre chock!

Nicklas begärde ut sin data från Klarna – fick 320 sidor
Alkoholvanor, läkarbesök och apoteksvaror.

När Nicklas af Ekenstam begärde ut företaget Klarnas data fick han 320 sidor om sina vanor – de gångna tio åren.

– De borde ta en funderare kring transparens och tydlighet kring detta, säger Nicklas af Ekenstam.

Programmeraren Nicklas ”Nille” af Ekenstam från Stockholm begärde i juni ut all data låneföretaget hade om honom. Några veckor senare kom svaret: 320 sidor text.

Utifrån tidigare köp har Klarna sparat Nilles glasögonrecept, vininköp, konserter, köp av SL-biljetter – och tidpunkten för när han besökte vårdcentralen.

– Jag är inte rasande på Klarna, och heller inte naiv i att andra bolag har lika mycket eller mer. Men jag tror att det är många som inte vet hur mycket information som sparas om en, säger han. (SQ – Jag är rasande och jag HATAR Klarna!)

Klarna: ”Data hanteras ansvarsfullt”
Klarna framhåller att man sparar datan för att förebygga penningtvätt och bedrägeriförsök, respektive som faktureringsinformation – men även för att underlätta kundernas shoppingupplevelse. Bolaget meddelar att datan sparas olika länge beroende på dess art.

”Våra kunders personliga integritet är högsta prioritet när vi hanterar personuppgifter, och det är grundläggande för vår verksamhet att all data hanteras ansvarsfullt”, skriver presschefen Niklas Gillström.

Give me a break!! Våra data säljs ju! Dom till och med skriver det!

Expressen -Nicklas begärde ut sin data från Klarna – fick 320 sidor/Max Sohl Stjernberg

Jag hittade en annan artikel om hur Många som är delägare i Klarna!! Absolut upprörande!!

Hela listan: Här är de svenska techprofilerna som är ägare i Klarna

Betalbolaget Klarnas vd och grundare Sebastian Siemiatkowski har hittills hårdnackat vägrat att ta sin skapelse till börsen. Men utanför börsen har antalet aktieägare ökat dramatiskt i bolaget de senaste åren. Idag har Klarna flera hundra ägare och en rad av dem är kända profiler i tech-Sverige. Breakit har plockat ut de hetaste namnen och hur mycket deras Klarna-aktier är värda baserat på senast kända värdering:

Några:
#Jonas Nordlander, grundare Avito. Värde: 21,3 miljoner kronor.
# Niklas Zennström (via sitt riskkapitalbolag Atomico), grundare Skype. Värde: 565 miljoner kronor.
# Filip Engelbert, grundare Avito. Värde: 21,3 miljoner kronor.

Breakit – https://www.breakit.se/artikel/6017/hela-listan-har-ar-de-svenska-techprofilerna-som-ar-agare-i-klarna/Stefan Lundell

Självklart vill INTE Sebastian Siemiatkowski in på börsen då det blir lättare att hitta alla ägarna.

Det är illa nog att Kivra har tillgång till våra data. Dom anställda på Klarna har också tillgång till våra data.

Folk generellt är så JÄKLA naiva och fattar NADA. Men vad då? Jag har rent mjöl i påsen! Hur många åker hemifrån idag och inte låser sitt hus eller lägenhet och ropar ut att nu är ingen hemma och det är fritt fram. För det är DET, det handlar om. Folk har ingen integritet idag utan fläker ut sina liv överallt på sociala medier.

Hur mycket vet Klarna om vårt kungahus t.ex? Uppgifter kommer att stjälas, naturligtvis!

Ja, jag tycker definitivt att Datainspektionen ska hårdkontrollera Klarna!

Klarna har även slagit ihop sig med ett annat företag SOFORT! När du ska göra en direktbetalning slussas du vidare till Sofort för säkerhets skull som beror bl.a. penningtvätt!! Jaha!!

Klarna Holding AB är ett svenskt IT-företag som grundades 2005. Företaget tillhandahåller betalningslösningar för e-handelsbranschen, där konsumenterna får varan först och betalar i efterhand när de handlar online. Klarna tar, med vissa reservationer, all kredit- och bedrägeririsk, så att e-butiken garanteras betalning. 2014 gick Klarna ihop med SOFORT och skapade Klarna Group. Under 2015 påbörjades processen att söka banktillstånd och 2017 beslutades om ett namnbyte till Klarna Bank.

Koncernen har omkring 3 000 anställda och är verksam i 17 länder med en omsättning på nästan 2,2 miljarder kronor för 2014. 85 miljoner konsumenter och 200 000 handlare använder deras produkter och tjänster.

Företaget är sedan 2019 Europas högst värderade fintechbolag med en värdering på 55 miljarder kronor (5,5 bn USD).

Wikipedia – Klarna

Klarna tar INGA risker! Det dom tjänar mest på är förseningsavgifter. Jag missade en dag p.g.a. en helg kom emellan. Dagen efter fick jag en faktura med en förseningsavgift på 60:- eller nåt. Fakturan kom innan fan fick på sig tofflorna!

Hur mycket vet SOFORT om oss då!? Jag får ont i magen. Dessutom är vi alla mer eller mindre misstänkta för penningtvätt.

SQ – Är det 1:a april? Snoop dogg? Klarna?/2017
SQ – Kivra-Klarna-Lendo = Sant?/2017
Klarna-helvetet! Hatar det!

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Internet, Kultur och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.