Kina ljuger ALLTD! Dom går inte att lita på!

Hur rätt har han inte! Precis som jag tycker också att regeringar är så blåögda och även Sverige tillhör den skaran. Sälj inget till Kina!

Wolfgang Hansson om Kina: Kina är en framtida supermakt med stark militär utveckling. Så länge kommunistpartiet håller i trådarna måste omvärlden börja se Kina för vad det är. En aggressiv stormakt med globala ambitioner att sprida sitt totalitära samhällssystem. Inte bara en attraktiv marknad för västerländska företag.

Jag har skrivit flera gånger om det som etsat sig fast i hjärnan: “När den gula hästen syns vid horisonten är det fara på färde.” Den gula hästen är Kina och det är det vi ser nu och alla borde dra öronen åt sig. Kina är landet från helvetet och nu detta med Hongkong där dom lovade att följa det som stod i avtalet för 23 år sedan. Kina har nu brutit det avtalet och kommer att införa samma säkerhetslagar som i Kina. Kina kommer också på sikt ta över Taiwan det är jag också säker på.

Jag tror också att utsläppet av Covid19 var medvetet och Kina är ansvarig för över 500,000 människors liv. Kina är också ansvarig för alla konkurser och självmord i Coronas väg. Och alla människors isolering som lett till äldres depressioner. Jag läste också att ett nytt virus från Kina är på gång nu från gris.

Jag håller med Wolfgang Hansson till 100% och jag har skrivit många inlägg om Kina som finns i slutet.


Kinas president Xi Jinping

Muckar gräl
Livstidspresidenten Xi Jinping beslöt sig därför för att sätta stopp för Hongkongs frihet redan nu och inte vänta till 2047. Kinas gradvisa erodering av dessa friheter har pågått i snart 20 år.

Det hade varit en större överraskning om Kina på något sätt gett efter för Hongkongbornas rättmätiga krav att få behålla sina friheter oinskränkta åtminstone till 2047.

Kinas internationella makt har de senaste 20 åren vuxit på ett oroväckande sätt. Detta samtidigt som USA fått en president som visserligen muckar gräl med Kina men i övrigt vill att USA isolerar sig och därmed ger Kina ett gratistillfälle att utnyttja det maktvakuum som uppstått.
Något som Peking inte varit sena att utnyttja.

Kina hittade på systemet med “ett land, två system” för att återinförliva territorier som man anser tillhör dem som Hongkong, Macau och Taiwan. Konstruktionen var ett lockbete för att försäkra de små munsbitarna om att de kunde få behålla sin särställning även om de åter blev en del av Kina.
Nu visar det sig vad Kinas egentliga intentioner är.
Därmed är konceptet också dött.

Varningssignal
Utvecklingen är en stark varningssignal till Taiwan att de fredliga försöken att få dem att ge upp sin frihet och bli en del av Kina är över. I fortsättningen är det vapenmakt som gäller. Ingen kan längre vara så dum att den tror att Kina skulle tillåta Taiwan att behålla sina demokratiska fri- och rättigheter ifall de blev en del av Fastlandskina.

Aftonbladet – Världens plågsamt naiva syn på Kina/Wolfgang Hansson

SQ – USA/Kina/2011
SQ – Hackerattacker spåras till Kina/2013
SQ – Tusen gripna för barnhandel i Kina/2014
SQ – Kinas nya ”sociala kreditsystem”/2015
SQ – Är Kinas ambassadör en gangster?/2018
SQ – Mänskliga rättigheter i Kina? Finns inte på kartan/2018
SQ – Kina tycks tro att dom äger Sverige!/2018
SQ – Kina är landet från helvetet!/2019
SQ – Kina! Dra åt helvete!/2019
SQ – Nytt larm från Säpo: Kinas spionage ökar/2019
SQ – Kinas djurplågeri!/2019
SQ – Kinas ambassad ÄR maffian!/2019
SQ – Ny lag ska stoppa Kinas förtryck av uigurer/2019
SQ – Kinas ambassadör till angrepp mot Expressen/2020
SQ – Det är Kina i vanlig ordning med djurplågeri!/2020
SQ – Kina kräver ursäkt efter dansk satirteckning/2020
SQ – Kina IGEN!! Med sitt klagande!/2020
SQ – Våldet mot kvinnor i karantän i Kina
SQ – Går det inte att ställa Kina till svars för det dom ställer till med?/2020
SQ – Detta är Kina!
SQ – Kina MÅSTE ställas till svars!/2020
SQ – Säpo varnar för uppköp av företag
när Sverige går på knäna/2020

SQ – TikTok

Vad F@N är detta nu?
Regeringen – Sverige och Kina ingår avtal på energiområdet

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Politik, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.