Irans vansinne måste få ett slut!

Det är Israels vansinne som måste få ett slut!! Intressant att Israels ambassadör i Sverige, Ilan Ben-Dov skriver samtidigt som Iran har utsatts för en cyberattack som startade en brand i kärnenergianläggning i Natanz i Iran skriver en artikel.

Det är inte första gången som Israel utsätter Iran på olika sätt. För ett antal år sedan var det STUXNET som dessvärre läckte ut i världen och ställde till med hel del oreda.

Hur många kärnforskare har mördats av Israel/Mossad? Kärnforskare i Iran har mördats Dariush Rezaeinejads, Majid Shahriari, Fereydoon Abbasi, Massoud Ali Mohammadi och Mostafa Ahmadi Roshan Behdast.
USA har också lönnmördat personer som har kunnat skada USA. T.ex. Barna Jack, Michael Hastings och Steve Kangas men det finns fler som Marilyn Monroe och Jimmi Hendrix.

En palestinsk diplomat i Tjeckien mördades då han öppnade ett kassaskåp som hade en sprängladdning.

SvD – Palestinsk diplomat död i explosion

Jag tror också att palestiniern Bechir Rabani mördades då han skulle avslöja hur Roberts Aschbergs familj plundrat banker i Ryssland.

Ibland undrar jag hur många som har mördats för att dom varit obekväma? Mossad har licens att mörda och dom drar sig inte för något.
Expressen – Så tar mördare från Mossad hämnd i staten Israels namn/Mats Larsson

Ilan Ben-Dov skriver att nu måste den demokratiska världen gå samman mot Iran!! MEN Israel är INTE en demokrati!! Israel är rasistiskt, bedriver apartheid, bedriver ett folkmord på palestinier sen 1948, kollektiv bestraffning och vill slänga ut afrikaner. Israel hatar kristna. Israel tänker ta över Jordandalen och Israel är som en cancerböld som äter upp Västbanken bit för bit. Israel har ingen som helst plan att Palestina kan få frid utan palestinier utsätts hela tiden för trakasserier, mördas för det allra minsta. Barn kidnappas för att skada föräldrar psykiskt. Nattliga räder på Västbanken. Det är förfärligt!

Ni som har HBO ska se serien “Our boys” en serie om tre amerikanska judar som mördades i Israel. En serie som Israel försökte stoppa. En mycket bra serie som visar hur brutala IDF-soldater/polisen är och hur rättssystemet fungerar.

Övrigt tycker att Ilan Ben-Dov borde hålla käften och inte sprida sin zionism! Han är ju inte ett dugg bättre än islamofoben Isaac Bachman.

Ända sedan den islamiska revolutionen i Iran 1979 har denna stora och viktiga nation styrts i form av en extremistisk teokratisk diktatur – som våldsamt undertrycker grundläggande mänskliga rättigheter, yttrandefrihet, politisk mötesfrihet, HBTQ-personers rättigheter samt oppositionens rätt att ställa upp i fria och rättvisa val.


Djissus Kraist!! Herrejävlar som han ljuger!! Har han ingen skam i kroppen!?

Varför ska USA och andra länder inspektera Iran? Varför inte inspektera Israel som har atomvapen och har det senaste inom vapen som USA står för. Israel tillverkar själva vapen men får mycket stöd från USA. Det borde man istället inspektera. Israel vill inget hellre än att attackera Iran. Det är som en våt dröm. Mellanöstern är som en krutdurk och om Israel skulle attackera Iran bryter helvetet ut och vi har ett storkrig.

Svensk press är zionistisk och ägs till 80% av Bonnier.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.