Kanye West som president!?

Djissus Kraist! För det första skulle han inte ens klara av första veckan. Han har ingen som helst verklighetsuppfattning. Han lever i någon slags fantasivärld.

Han har psykiska problem och den press som att arbeta politiskt är hårt arbete. Den värld han vill skapa, Wakanda är en fantasyvärld och finns inte i verkligheten. Det är ett spel och finns i ett tecknat magasin. Wakanda är en utopi.


Printscreen från hans Twitter

Printscreen från hans Twitter
Han vill skapa ett kungahus där han är kung/Jesus. Han verkar vara väldigt narcissistisk med hybris. Det räcker med den tokstollen som är president idag och jag hoppas att Joe Biden blir president.

Kanye West kan fortsätta att leva i sin fantasivärld som kung med sin drottning Kim, Det blir bäst så.

Hans favoritbok är bibeln som han lägger ut på sin Twitter. Det är verkligen inte så friskt med massor med markeringar. Här ett exempel.


Printscreen från hans Twitter

Kanye West ställer upp i USA:s presidentval
Ett löfte han nu tycks ha beslutat sig för att fullfölja. Under USA:s nationaldag den 4 juli meddelar artisten till sina 30 miljoner följare på Twitter att han har siktet inställt mot Vita huset.

”Måste inse Amerikas potential”
“Vi måste inse Amerikas potential genom att sätta vår tilltro till Gud, ena vår vision och bygga vår framtid. Jag kandiderar till att bli president i USA! #2020VISION” twittrar Kanye.

Kanye West har tidigare varit en stark Trump-supporter. Förra året hävdade artisten dock att det bara varit ett sätt att reta Demokraterna.
Vilken politisk agenda han själv vill driva är oklart.

Aftonbladet – Kanye West ställer upp i USA:s presidentval/Sophie Stigfur

https://twitter.com/KanyeWest

Problemet är att han faktiskt inte verkar vara så intresserad då han har missat deadline på flera ställen så om han är intresserad 2024 lär väl tiden utvisa. Jag tycker att han är helknäpp. Men USA är ett sjukt land enligt mig.

Så någon president lär han aldrig bli. Inte lär han bli någon kung heller. Han kan vara kung i sin rapvärld och drömma vidare.


Printscreen från hans Twitter

Men ALLVARLIGT! Är det någon som tror på detta eller spelar dom bara med så att han inte bryter ihop?

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, Musik, Politik, Teater och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.