Bananflugor, fruktflugor, fettflugor…

Dessa vidriga små bruna flugor som förpestar många hem och många är tipsen men ack så värdelösa!

Det händer också att man får med dom hem när man köpt färska kryddor.

Ingen honung eller diskmedel i världen rår bot på dessa flugor. Jag har testat ALLA tips och inget har fungerat. På sommaren har man fönstret öppet och dom lockas av honungen. Men denna fluga lever på fett och älskar våra avlopp som vid diskbänken. Dom älskar också frukt som är på väg att bli dåliga.

Det ENDA som hjälper är att slå ihjäl så många som möjligt och dom som ändå virrar omkring hjälper endast ren ättika på sprejflaska. Dom dör på fläcken. Innan man går och lägger sig häller man kokande vatten i diskhon och därefter ättika. Varje grej i sophinken sprejas med ättika.

En bra idé är att spreja fönsterkarmarna med ättika för det håller alla flygfän utanför.

Detta hjälper INTE!! Visst många dör men fler kommer in.

Mina vapen!

Det här inlägget postades i Boende och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.