Klarnahelvetet!

Jag kommer INTE att e-handla hos ICA mer för det blir alltid skillnad vad det kostar som beror på vikt bl.a. och då tar ICA ut en summa som är högre vad det kostar. Och ICA använder enbart Klarna.

Sista beställningen så blev det mindre men Klarna drog ICA:s preliminära avgift. Mellanskillnaden har jag inte fått tillbaka och det är nu 2 månader sen. Jag trodde i min enfald att återbetalning skulle ske automatiskt, men “icke sa nicke!” Klarna meddelar inte heller hur man ska göra.

Gick in på Klarna och tittade på Återbetalning och där finns ett formulär man ska fylla i och är beloppet under 30:- får man ingenting tillbaka. Nu har jag runt 60:- att få tillbaka.

Klarna blir ju stormrika på alla dessa mellanskillnader under 30:-!! Rovdrift kallar jag det för. Hur många orkar hålla på!? Även om man missar en minut på inbetalningsdag så kommer en faktura innan FAN hinner att få på sig tofflorna!

OK då ska jag fylla i detta formulär och den första posten är ÄRENDENUMMER. Försökte med två olika nummer det blev bara fel. Jag sökte på Ärendenummer på Klarna…… OCK!!! 0 resultat!!

VAD F@N är ett Ärendenummer? Finns inga svar hos Klarna. Ingen e-post, inget telefonnummer bara en chatt!.

Rätt intressant! Om du söker på Klarna med sök och skrollat en stund visar sig en sida med telefonnummer. Om det stämmer vet jag inte, inte testat.

https://www.kundtjanster.com/klarna-kundtjanst

Klarna sprider sig över nätet som ett jävla stort slem!! Vidrigt!!

Skulle vara intressant att veta vilka “mutor” som ges till företag för att gå över till detta jävla företag där även Kivra idag har andelar. Full kontroll över folk och fä!

När man har köpt en vara så kan det ligga kvar tills att betalning har skett och även ångerveckor. Sen ska det raderas! VARFÖR ska Klarna ha kvar ALLT som jag har köpt sen flera år tillbaka!? Det så obehagligt! Nu försöker jag undvika Klarna ock väljer företag som har andra betalningsmetoder men ibland går det INTE att undvika skiten!

Läste på Trustpilot omdömen om Klarna, så varannan 5 stjärnor och resten sämsta. Då blir jag lite misstänksam. Och på dom som är missnöjda svarar Klarna med ”Vad tråkigt att du tycker så – är det något annat du undrar över?” som standardsvar.

På Reco är ALLA kommentarer bara pest och pina med några få undantag när det gäller Klarna.

SQ – Klarna sparar allt!

Det här inlägget postades i Internet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.