Mystiska frön – Gudaträdet!

Små fröpåsar skickas till 100-tals till personer i USA utan att någon beställt dom. Frön som spåras till Kina. Så typiskt Kina! Vad kommer härnäst?

Om jag har rätt är det Gudaträdet det handlar om som är en invasiv art som är MYCKET svår att bli av med.

Det är väldigt enkelt att ta reda på adresser idag genom nätet.

Nu utgår jag ifrån att folk fattar misstankar och INTE planterar dessa frön.

Troligtvis kommer dom också till övriga världen även till Sverige. För om det är några som vill jävlas så är det Kina. Inte nog med covid19 som sprids till världen med över 600,000 döda och för att inte tala om alla smittade. Kinas massmord på världens folk. Hur många döda har vi inte sett ännu.


Wikipedia – Gudaträd/Foto HoHey22

Ondskans ansikte visar sig igen genom frön från Kina är Gudaträdet och det är jag säker på för INGET gott kommer från Satans land.

Gudaträd ska utrotas i Skåne
– Varje gudaträd behöver tas bort. Gudaträd orsakar idag stora skador på många platser i Europa och USA. Dels tränger de undan andra arter, dels skadar rötterna hus, trottoarer och vägar. Därför har EU beslutat att träden inte får säljas eller växa i någon medlemsstat, säger Nils Carlsson, expert på invasiva främmande arter på Länsstyrelsen Skåne och Naturvårdsverket.

PRIVATPERSONER BÖR AGERA

Gudaträdet förekommer även i trädgårdar. Nils Carlsson påpekar att även privatpersoner behöver agera för att få bort trädet.

– ­Det är tråkigt och kostsamt, men vi behöver göra något nu. Att såga ned trädet räcker tyvärr inte, utan gudaträdet kräver kemisk bekämpning.

Kommunerna och Lunds stift har nu tid på sig till 1 februari 2020 att svara på frågor om gudaträdets utbredning, och hur det ska bekämpas.

Fakta: Gudaträd (Ailanthus altissima) Gudaträd har sitt ursprung i Kina men har planterats i stadsmiljö i många länder i Europa eftersom de är toleranta mot torka och luftföroreningar. De är snabbväxande, har hög fröproduktion, hög grobarhet och kan få fäste i jordar som exponeras i sprickor i asfalt, betong eller gamla husfasader. Gudaträd är en av 66 arter på EU:s förteckning över invasiva främmande djur och växter.

Skogen – Gudaträd ska utrotas i Skåne

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Natur, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.