Tack och lov för Netflix!

Jag har sett så många serier och filmer i dessa Covid19-tider. Och när jag ändå MÅSTE gå ut skräms jag hur hänsynslösa folk är. Dom äldre sköter sig men unga och medelålders tycks tro att dom är odödliga och aldrig kommer att bli gamla. Hemskt!

Jag ser ju i min håla hur folk missköter sig på uteserveringar och unga går tätt tillsammans. Nu ser vi också i världen hur Covid19 skjuter i höjden igen.

Men väl i min lilla trygga värld finns Netflix och katten och kompisen. Jag valde för många år sedan att leva själv så jag lider inte av att vara “isolerad”, tack och lov. Katten köpte jag innan detta virus. Jag undrar ibland, kommer vi att slippa virus från Kina? När världen går på knäna blomstrar Kina. Självklart tror jag idag att Kina startade detta medvetet!

Men Netflix!

Nu tittar jag på “Curse” med Gustaf Skarsgård som Merlin och jakten på det magiska svärdet.


CURSED med Katherine Langford och med Gustaf Skarsgård

Jag gillar Gustaf Skarsgård han har en speciell utstrålning och jag gillar hans kroppsspråk. Han spelade också “Bibliotekstjuven” och han är Folke i “Vikingarna” som också finns på Netflix.

Igår tittade jag på den tecknade filmen alldeles ny om en cirkus vedermödor.

Animal Crackers Official Trailer (NEW 2020)


Jag avslutade igår serien om knarkhandeln i Spanien “Farina” som bygger på verkliga händelser och i slutet visades bilder på dom verkliga langarna och bossarna. Intressant hur lika skådespelarna är dom verkliga.

COCAINE COAST 2018 OFFICIAL Trailers HD


I natt såg jag “Det”, kapitel2. Ja, den är läskig, ibland riktigt läskig! Där är det Bill Skarsgård som spelar clownen Pennywise. Många häftiga scener.

DET KAPITEL 2 – Officiell trailer #1g

Jag är nu svag för fantasy och har tidigare bl.a. sett “The Protector” en turkisk serie och “Shadowhunters” amerikansk. “Shadowhunters” otroligt bra!! Jag vill ha en säsong till med “Lucifer”! Tidigare sett “The Gift”, turkisk fantasy och mystik kring arkeologi.

Får se vad nästa blir, kanske “Naturens minstingar”, natur och “Legion”, fantasy. Jag kommer in i olika perioder men jag skulle ALDRIG titta på filmer/serier om krig.

Om det är något jag avskyr så är det sitcom!

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Teater, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.