Slakten av Tigrar!

Har gått fåror i golvet i ångest för de stackars tigrarna som plågas något oerhört!

Vad F@N är det med kinesiska män!? Lever dom på medeltiden? Rika män är så jävla korkade att dom tror att tigerbrännvin botar ledvärk eller potensen. Det är rika för 100 gram av tigerlim kostar multum. Finns det inte en enda empaticell? Enligt mig är det sadistiska psykopater som klarar av den hanteringen! Sen slängs skinnen i en ugn eller säljs!

Det här visste jag inte om tigrar. Jag visste att kinesiska män tror att elefanters och noshörningars betar ökar mäns potens… Öhhhhhh!

Farmar med tigrar där uppfödning sker bl.a i Vietnam och Thailand sen säljs limmet eller skelettdelar till Kina. Sägs lindra ledvärk bl.a. Tigerungar dödas för transport. Honorna föder ungar på löpande band som sen snabbt tas ifrån mamman. Tigern dödas genom att sprättas upp och benen tas tillvara. Benen kokas till lim som sen läggs i risbrännvin under flera år. Brännvinet är inte billigt det heller utan det visar på status.

Kineser är ett brutalt folk som kokar hundar levande eller klubbas ihjäl under hundfestivalen. Katter flås levande. Även apor och grisar klubbas ihjäl.Tyvärr hittade jag inte bilden på vagnen med flådda katter.

Tigern ska dö – för att bli vin
Xiongsen-djurparken i Kina föder upp hundratals tigrar som aldrig lämnar sina trånga burar. Tigrarna göds i stället för slakt, för att bli lunchmat, uppger Daily Mail.

På djurparkens restaurang kan man beställa strimlad tiger med ingefära och grönsaker. På menyn finns flera rätter med utrotningshotade djur. – Tigerköttet kommer härifrån. Det är så vi tjänar pengar, säger en anställd till Daily Mail.
– Vi säljer även lejonkött, björntass, krokodil och orm.

Myndigheter blundar
Men enligt Daily Mails källa så är de medvetna om tigerslakten.
– När myndigheterna kommer så ser vi till att slakta en tiger så att vi har färskt kött, säger källan.
Expressen -Tigern ska dö för att bli vin/Robert Börjesson

Tigerhandlarna Brittisk dokumentär från 2020
Först var det troféjägarna som ville ha ett tigerskinn på väggen. Sedan kom hotet från traditionell kinesisk medicin där tigern tros ha magiska krafter. Nu har det blivit status att bjuda på tigervin, en vätska där bitar av tiger fått ligga i blöt. Och det finns gott om handlare som levererar tigrar.

SVTPlay – Tigerhandlarna


Horrific drive to Extinction II – Brutal Farming of endangered tigers for skin and bones


Tiger Farms in China – Breeding Monsters With No Use In Conservation.


INSIDE a CHINESE WET MARKET (Tiger Claw, Pangolin & More)

SQ – Kinas djurplågeri/2019
SQ – Det är Kina i vanlig ordning med djurplågeri

Det här inlägget postades i Djuren, Djurplågeri, Hälsa, Kriminalitet, Natur, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.