Kinas smutsiga byk!

Det är mycket man kan anklaga Kina för! Det som för mig är helt obegripligt är att folk inte fattar hur farligt Kina är. Det spelar ingen roll vad det handlar om så har Kina ALLTID en baktanke.

Sverige är så naiva att jag nästan tappar andan ibland. Vi har TikTok som laddar ner allt från ungarnas mobiler för det är väl dom som använder TikTok mest. Men kanske ännu värre är att konferenser, personalmöten, skollektioner och politiska möten använder ZOOM!! Det är också ett kinesiskt program.

TikTok förnekar att dom laddar ner allt från mobilerna men det är naturligtvis en lögn. Ungar är besatta av TikTok och andra “läckra” appar och bryr sig inte om villkor som är så långa att man kan tapetsera hallen med.

Jag anser att föräldrar borde dra öronen åt sig för barn pratar mycket även om vad som händer hemma.

En bra artikel av Daniel Sjölin om TikTok.

Vad gör Tiktok med våra barns ansikten?
”Vi är alldeles för beroende redan, vi kan inte sluta”, säger äldsta barnet med ansiktet ner i mobilen, förtjust över sin nya upptäckt av ironins möjligheter att samtidigt bekräfta och dementera något.

Jag har just berättat att SVT och SR nu förbjuder sina anställda att ha appen i sina mobiler. Fumligt har jag också ställt fram hypotesen att Kina i framtiden utpressar henne om hon en dag får ett jobb inom (kinaägd) svensk industri, med hjälp av informationen som appen samlat in från hennes barndom.

……

Men det finns något värre än när industrin stjäl makten över våra barns själar. Och det är när förtryckande kommunistdiktaturer stjäl makten över våra barns kroppar.

I Kina är ansiktsigenkänningstekniken brutalt långt gången och ersätter redan passet. Och av de sociala mediejättarna är det bara Tiktok som ägs av en expansiv enpartistat med 170 miljoner övervakningskameror, och som använder just den här sortens information för att härska och hota och styra över folket.

Expressen – Vad gör Tiktok med våra barns ansikten?/Daniel Sjölin

Kinas flagga är dessutom blodbesudlad inte enbart om vad som händer i Kina utan vad Kina är ansvarig för när det gäller covid19 och vad det har ställt till med.

Snart uppe i en miljon döda och det är Kina ansvarig för. Och allt annat som viruset har fört med sig.

Du kan inte köpa något snart som inte görs i Kina. Jag köpte Alaska polluck OCH den kom från Kina. Vad i glödheta……

Det står på paketet att det är en produkt från Kina.

Nu kan jag inte köpa det hädanefter eftersom jag försöker så gott det går att undvika allt från Kina. Det är vidrigt hur Kina nästlar sig in i våra liv med sitt gift. Hur kan någon acceptera det som händer i Kina t.ex. med Kinas muslimer, uigurerna?

Det blir lättare för uigurer och andra muslimska minoriteter från Kina att få asyl och uppehållstillstånd i Sverige.

Migrationsverket har beslutat att uigurer och andra muslimska minoriteter i Kina som söker skydd i Sverige ska betraktas som flyktingar. Det innebär att de i större utsträckning kommer att beviljas asyl.

Sverige radio – Uigurer får flyktingstatus/Daniel Velasco

En stilla undran! VARFÖR får inte palestinier flyktingstatus!? Det har pågått/pågår etnisk rensning sen 1948 då Israel ockuperade Palestina?

Ett stort problem är att 80% av svensk press ägs av Bonnier som är en zionistisk familj och dom styr över innehållet. Det skrivs minimalt av vad som händer i Palestina/Gaza/Västbanken och Israel.

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Mat, Natur, Rättssystem, Religion, Terror, Zionistisk press och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.