Early birds!? Vilket skitföretag!

Vem vill ha paket mitt i natten levererat hur som helst? Har man tur ryms det i brevlådan, postfacket eller i postlådan. Men på något märkligt sätt försvinner väldigt många paket. En del slängs på gatan eller slängs ovanpå postfacken kanske man har tur och paketet läggs utanför dörren eller hängs på handtaget.

Early birds ägs av Bonnier News, Stampen, NTM, Gota Media, Hall Media och NTW. Har dessa företag överhuvudtaget gjort någon marknadsföring om folk vill ha paket levererade mitt i natten utan kvittens? Tror knappast det.

Jag tror att INGET tidningsbud tycker detta är bra. Ingen vill springa i trappor mitt i natten eller tidig morgon. Ingen i min trappuppgång har någon morgontidning då kanske det är lätt att slänga paketet utanför eller precis innanför ytterporten.

Jag litar INTE på tidningsbuden när det gäller paketutlämning.

För ett tag sedan hittade jag ett företag i Polen och beställde en tröja. Jag spårade och allt verkade okej fram till Göteborg och spårningen sa att paketet inte kunde levereras p.g.a. att adressen inte fanns. Vad F@N! Och tröjan fanns i Norsborg för destruktion och kunde inte återsändas till Polen.

Jag tog kontakt med företaget och efter många om och men fick jag en tröja men en helt annan!! Men OK då och dom lovade bättring så jag gav dom en chans till och beställde varor för 800:- och allt verkade bra fram till Göteborg och SAMMA vis igen! Tog kontakt med företaget igen.

Då skriver dom till mig att jag måste ta kontakt med Early birds och fråga varför paketet inte kunde levereras? Svaret jag fick var att jag måste ta kontakt med företaget för Early birds har inget ansvar för paketet längre.

Jag kollade upp företaget då visar det sig att det är ett kinesiskt företag som har någon filial i Polen. Hade jag vetat det hade jag ALDRIG beställt något.

VAD F@N liknar detta! Jag förlorar med all säkerhet pengarna och någon annan tar hand om kläderna.

Jag läser på Trustpilot att folk är asförbannade på detta skitföretag! Får en tvåa i betyg. Och mitt emellan dessa ettor finns femmor som jag tror är tidningsbud och anställda som skriver eller kanske något mindre samhälle med en bra tidningsutdelare.

Early birds ägs ändå av Sveriges största media och detta sköts erbarmligt dåligt. Det är en skam! Folk förlorar både varor och pengar.

Om jag inte får mina varor kommer jag att skriva till ARN och polisanmäla för det har flera gjort såg jag i Trustpilot.

Early birds flyger vilse eller faller ner död. Early birds påstår att det är klimatsmart att dela ut paket i ottan! Djissus kraist!! Men hur är det med folks hälsa då när dom måste tampas med både företag och Early birds?

Det går INTE att sköta ett företag på det viset!!!

Här länken till Trustpilot om Early birds.
https://se.trustpilot.com/review/www.earlybird.delivery

Det här inlägget postades i Hälsa, Internet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.