Det är lögn i helvete att hitta…….

…någon e-handel i Sverige som använder andra alternativ än Klarna. Jag hatar dom då dom sprider sig som ett segt slem över hela marknaden.

Det känns som om Klarna ställer något krav att inte ha något annat alternativ.

Jag har en katt och jag brukar köpa mat till henne på nätet. Jag vet inte hur många sajter jag gick in och kollade men och alla använder Klarna. Nu hittade jag en butik i EU som INTE hade Klarna som hade “Ulltottens” favorit. Men sprider sig slemmet även till EU blir det att pallra sig ner till butiken.

Butiken jag nu använder är dessutom snabba och skickar varorna dagen efter så det tar tre dagar. Toppen och som INTE använder skitföretaget “Early birds”!

Klarna vill vara herre på täppan och ha full kontroll över folk och dom sparar allt som köpts sen flera år och det har ju ett syfte såklart och nu när H&M som är delägare i Kivra nu också är delägare i Klarna. Lätt som en plätt att räkna ut syfte, kontroll och övervakning vad vi gör på nätet då folk har sina riktiga namn på sociala medier.

När jag hade Twitter för ca 3 år sedan följde Kivra mig och även Mats Qviberg. Jag blockerade dom för dessa människor vill ha koll och jag gjorde Twitter Privat. Skulle aldrig falla mig in att följa dessa två. Men mitt Twitterkonto var mycket politiskt och då främst mot Israel och dom skurkar som finns där men även mot EXPO som är en ulv i fårakläder, kanske därför dom följde mig. Klarnas vd är ju zionist.

Men jag blev sååååååå trött på Twitter att jag raderade hela kontot och det har jag inte ångrat. Men jag har aldrig använt mitt riktiga namn på något konto och då har jag varit på nätet sen 1995.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Internet, Mat, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.