Parasiterna – maffiafamiljen Ali Khan!

Nu är dom på tapeten igen. Ali Khan-maffian är samhällets parasiter då dom inte bidrar till samhället med ett jäkla dugg utan lever på sina knarkaffärer, grov annan kriminalitet och mord. Dom kostar oss skattebetalare enorma summor.

Sätta ut vägspärrar! Är dom alldeles från vettet. Vi kanske måste ha något mellanting mellan polis och militär som finns i en del länder.

Det går ju inte att ha parallella samhällen. Samhället bryts ju isär. Sen somalier som agerar som poliser i Tensta och Rinkeby som ger sig på kvinnor som anses oanständigt klädda och blir trakasserade. Vad F@N liknar det?

Varför är dom här? Har dom inte flytt från Somalia och passar inte galoscherna så flytta tillbaka då!

Svenska medborgare förvisso men dom kommer ALDRIG att bli svenskar. F@N så mycket skit det finns i Sverige nu. Är det det inte maffian Ali Kahn så är det Dödspatrullen där dom flesta kommer från Somalia eller så är det Black Axe som kommer från Nigeria. F@N ta ifrån dom deras medborgarskap och skicka tillbaka skiten till deras ursprungsländer.

Ändra straffskalan så att den blir som i Danmark! Vi svenskar börjar bli så j@vligt trötta på alla dessa undermänniskor! Jag kallar dom för undermänniskor då dom mördar, misshandlar och säljer knark och med det finns ingen empati utan det handlar om hänsynslösa och samvetslösa individer som är maktkåta. Därför kallar jag dom för undermänniskor.

Vi har nog med vår inhemska skit som dom kriminella mc-gängen. Fy F@N så det har blivit med EU, globaliseringen och Schengen.

Så här i efterhand var det inte så bra med denna flyktingvåg 2015 helt utan kontroll. Jag är för invandring men vi måste veta vilka dom är. Hur många kriminella slank in här?

Alla dessa unga invandrarkillar som rånar andra unga på kläder, mobiler och pengar. Hur många från denna våg lever på kriminalitet? Lever i skuggsamhället. Vi ska ta in kvotflyktingar inga andra.

Men tillbaka till skiten i Angered. Hashem Ali Khan familjens patriark som sitter som spindeln i nätet och drar i sina trådar och underhuggarna utför order. Inte nog med det, dom trakasserar vanligt folk i området. Dom är våldsamma, hotfulla och farliga och hatade.

Han är dessutom Iman!? Djissus Kraist! Det finns ingen ände på eländet.

Jag läste att dom har ett par närbutiker som jag tror kan vara en fasad för knarkhandeln där förråden finns. Ett system som är vanligt i Malmö.

Den här hämndkulturen är vidrig. Lättkränkta idioter som inte kan tänka.

Jag är verkligen glad att jag inte är ung för jag skulle inte vilja växa upp i dagens Sverige.

Alikhan-släkten troligen inblandade i en rad våldsdåd
Släkten Alikhan är ett kriminellt nätverk som främst är verksamma i östra Göteborg men som finns även på andra håll i staden. Alla som heter Alikhan i efternamn är dock inte kriminella och alla som ingår i det kriminella nätverket kring släkten Alikhan har inte det efternamnet.

Det är ett av de viktigare kriminella nätverken i Göteborg och basen finns i Hammarkullen och Hjällbo. På senare tid har släkten Alikhan kopplats till en utpressning mot en byggföretagare och en brutal framprovocerad misshandel i nordöstra Göteborg. Kanske också till det brutala mordet på David Isho i Lövgärdet.

Här finns många länkar om dagens maffia.
Zaramis – Alikhan-släkten troligen inblandade i en rad våldsdåd

Här har jag skrivit ett inlägg 2017.
SQ – Ali Kahn-maffian i Angered

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Maffia-gängen, Rättssystem, Religion, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.