Kung Salman kräver palestinsk stat

Det var verkligen oväntat från ett land som Saudiarabien! Men jag kan inte annat än att hålla med för det första ÄR Israel en ockupationsmakt som äter upp pö om pö palestinsk mark genom att bygga ut bosättningarna. Det går inte att bygga nya men att utöka går bra. Palestinier kränks dygnet runt året om.

Saudiarabien kommer inte att normalisera förbindelserna med Israel innan landet går med på en palestinsk stat, säger saudiske kung Salman i ett telefonsamtal med USA:s president Donald Trump.

Saudiarabien förespråkar det arabiska fredsinitiativet från 2002, som innebär att arabvärldens länder normaliserar relationerna med Israel mot att Israel drar sig tillbaka från de områden som ockuperades 1967, och att en palestinsk stat bildas.

Aftonbladet – Kung Salman kräver palestinsk stat

Det här inlägget postades i Israel-Palestina, Rättssystem, Terror och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.