Islamofoben och rasisten Rasmus Paludan till Rinkeby!

Vad är detta för en idiot? Nu ska stollen Rasmus Paludan till Rinkeby i helgen. Är han inte rädd för att bli misshandlad eller rentav bli mördad?

Vad tusan är det för mening med att bränna Koranen? Jag fattar inte. Vad skulle hända om någon brände Gamla testamentet? Skulle judarna gå bananas då?

Att bränna böcker vad dom än handlar om är så meningslöst och skapar bara oro och ilska.

Jag hoppas att polisen sätter stopp för honom och sätt honom på första bästa flyg till Danmark och han ska inte tillåtas att komma in i Sverige igen annars hamnar han i fängelse tycker jag.

Han påstår att han är svensk medborgare men han bor i Danmark och det har ju ingen helst betydelse han är en islamofob och ska hålla sig från Sverige. Är han född i Danmark av en dansk mamma är han dansk! Det kan ju polisen ta reda på vilket han är. Det räcker väl med den andra idioten vi har Dan Park!


Rasmus Paludan

Wikipedia – Rasmus Paludan

Koranbrännarens nya plan – demonstration i Rinkeby
Rasmus Paludan fick ett tvåårigt inreseförbud till Sverige i samband med den planerade koranbränningen i Malmö i slutet av augusti.
Men redan till helgen planerar den högerextrema ledaren fem demonstrationer i Stockholm, däribland i Rinkeby.

– Vi kämpar i första hand för den danska befolkningens lycka och säkerhet, och vi tror att islamiseringen av Sverige är ett enormt hot mot den danska befolkningen, fortsätter han.

Expressen – Koranbrännarens nya plan – demonstration i Rinkeby/Elisabeth Lindbäck

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Terror och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.