Benjamin Antwi drog rasistkortet!

Hur vanligt är inte det. När en polis ber dig ta av hörlurarna då GÖR du det. Ber polisen dig om att visa legitimationen då GÖR du det. Ber polisen dig att följa med polisen ut ur tåget då GÖR du det.

2015 kom över 1630000 personer in i Sverige och ingen hade någon koll. 10000 till 15000 tusen antogs klättra över staketet och bara försvann. Många kom från Afrika. Är man i Sverige med uppehållstillstånd eller är svensk medborgare då är det för helvete inte svårt att visa sitt ID eller pass.

Att det görs en passkontroll när man reser mellan Danmark och Sverige är ju inget konstigt alls.

Man måste ju ha en viss förståelse att det görs kontroller på personer som kommer från Afrika, Mellanöstern eller Afghanistan.

Benjamin Antwi är rätt och slätt jävligt oförskämd!! Jag tycker inte ett dugg synd om honom!

Så löjligt att skriva protestlistor som jag läste någonstans. Kanske det är Kitimbwa Sabuni som är inblandad. Jag kommer ihåg när han härjade om några kakverk som han tyckte var rasistiska. Djissus kraist. Han är som amerikanska ADL som dammsuger nätet för att hitta något som kan tänkas vara rasistiskt eller antisemitiskt.

Så enkelt att bara visa leg. Hur många i Sverige finns här illegalt ingen vet då ingen som helst kontroll gjordes 2015 för det var ju autostradan in i Sverige fullt ös. Varför göra våldsamt motstånd? SÅ onödigt!

Vadå känna ångest, har man rätt att stanna i Sverige och har ett giltigt ID-kort eller pass är det inga problem anser jag.

Så här i efterhand var det INTE bra att ta emot så många och det har inneburit många problem då vi inte kunde hand om dom på ett bra sätt.

Jag är också förbannad på andra länder i EU som inte tog sitt ansvar och tog emot några flyktingar som t.ex. Polen och Ungern. Fördelarna vill dom ha men lojalitet och skyldigheter finns inte på deras karta.

Benjamin drogs av tåget – filmen sprids i sociala medierBenjamin Antwi tycker att han behandlades kränkande på tåget.
Passkontrollanten vid gränskontrollen i Hyllie ber att få se Benjamin Antwis pass. Kontrollanten får se passet, men efter det kommer gränspolisen och ber att Benjamin Antwi följer med dem ut.

Han vägrade.
Polismannen ber Benjamin Antwi ta av sina hörlurar.
– Men jag har sänkt musiken och jag hör vad han säger. Jag frågar honom varför jag ska ta av mig hörlurarna.
Polisen säger att de utför en poliskontroll och att Benjamin Antwi ska följa med dem ut, men han vill inte.

Varför följer du inte med polisen ut?
– Det är inte min skyldighet att följa med en polis ut bara för att han säger det. Han måste ha en grund, en anledning. Ska alla mörkhyade människor i tåget följa med utan grund?

Benjamin Antwi säger att han också har anmält händelsen.
– Det är inte jag som går fram till polisen och gör det motstånd de påstår. Det är de som gör ett ingrepp mot mig, och då gör jag motstånd mot dem.

Expressen – Benjamin drogs av tåget – filmen sprids i sociala medier/Lovisa Åkesson, Linus Vedmar

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.