Detta jävla Kina!

Många kinesiska psykopater det finns från att koka hundar levande eller flå katter levande till att slå ihjäl hundar mitt på gatan med påkar för att rensa ut inför OS 2008.

Det ser ut som det är polisen. Finns det inte en enda empaticell i dessa sadister och djurplågare! Tydligen inte! Jag vill bara spy inför dessa vidriga personer.

MEN nu handlar det om Kina som dammsuger våra hav på fisk och förstör mycket ömtålig miljö vid Galapagos! Dessutom stänger dom av sin GPS föra att man inte ska se var dom är.

Det är som jag har skrivit tidigare, Kina är som avgrundsanden. Det finns inget ord som passar in på Kinas ondska. Dom är rovdjur, predators!

Kinesiska fiskeflottan som är störst i världen runt 17000 fartyg som dammsuger våra vatten. Varför sätter inte världen stopp för detta!?

Jag köpte Pollock för ett tag sedan och utgick från att den kom från Norge men icke utan den är från Kina. Så det blir ingen mer Pollock!

Kinesiska jätteflottor anklagas för att plundra världshaven

Nu kommer allt fler anklagelser om att den plundrar världshaven.
–De drar upp allt, säger en ecuadoriansk fiskekapten till The Guardian.
Forskaren Jonathan Green hade följt valhajshonan ”Hope” i havet utanför de ecuadorianska Galapagosöarna i 280 dagar.
Plötsligt försvann ”Hope” från skärmen.

I stället fylldes satellitbilden av dussintals andra prickar, rapporterar The Guardian. De antas ha tillhört den enorma kinesiska fiskeflotta som sedan några veckor börjat fiska direkt utanför Ecuadors territorialvatten vid ögruppen.

–Jag har inga bevis, men min hypotes är att hon fångades av fartyg från samma fiskeflotta, säger Green till den brittiska tidningen.

Den kinesiska fiskeflottan upptäcktes i början av augusti av Ecuadors marin och har visat sig bestå av över 300 fartyg.

Galapagosöarna är med på Unescos världsarvslista. Mötet mellan varmt och kallt vatten runt ögruppen har skapat en exceptionell mångfald av liv.

2017 inspekterades ett kinesiskt fartyg vid Galapagosöarna som innehöll tusentals hajar och andra fiskarter – flera av dem utrotningshotade.

Aftonbladet – Kinesiska jätteflottor anklagas för att plundra världshaven/Staffan Lindberg


Kina struntar i alla regler eller internationella regler och det ÄR illegalt fiske. JAG tycker att dom är jäkla svin!!!! Går över allt som en jäkla ångvält och jag kan lova att dom är hatade över hela världen!

Kina gapar om att lägg er inte i våra interna angelägenheter! Ska man skratta eller gråta!?

Men Kina däremot lägger sig i ALLT. Dom hotar politiker, hotar journalister skriver hotbrev. Och försöker på alla sätt att jäklas med bloggare och andra kritiska röster mot detta fascistkommunistiska satansland! Kidnappar personer utomlands och sätter dom i uppfostringsläger eller i fängelser eller rent av avrättar dom. Med sina övervakningssystem, hur dom betygsätter personer duktig/icke duktig, jobb eller inte o.s.v.

Detta måste ju ändå vara det värsta landet i världen!

I detta inlägg finns alla dom länkar på tidigare inlägg om Kina.
SQ – Kina ljuger ALLTID! Dom går inte att lita på!

Jag försöker så gott det går att bojkotta Kina men det är då inte lätt för dom flesta varor som finns i Sverige tillverkas i Kina.

Det är som jag har skrivit många gånger: “När den gula hästen syn i horisonten är det fara på färde.” Vet inte var det kommer ifrån men det har etsat sig fast i hjärnan från 70-talet.

Kinas svar till EU: Blanda er inte i interna angelägenheter
Under onsdagens EU-debatt i Bryssel riktade flera parlamentariker kraftig kritik mot Kina gällande mänskliga rättigheter och konkurrensvillkoren på den Kinesiska marknaden.

Men Kinas EU-ambassadör Zhang Ming slog kraftigt tillbaka mot kritiken. – Vi accepterar inte illvilliga attacker. Vi tillåter inte heller att någon blandar sig i Kinas interna angelägenheter, sa han under debatten.

Under förra veckans EU-toppmöte, där Kinas president Xi Jinping medverkade via videolänk, var det flera av unionens ledare som riktade skarp kritik mot Kina. Och enligt Europeiska rådets ordförande Charles Michel ligger de två parterna långt ifrån varandra på många områden.

– Vi måste inse att vi inte delar samma värderingar, politiska system eller inställningen till internationellt samarbete, sa han efter förra veckans videomöte med Xi Jinping och premiärminister Li Keqiang.

Expressen – Kinas svar till EU: Blanda er inte i interna angelägenheter/Adam Koskelainen

Det går över mitt förstånd, HUR vill något företag etablera sig i Kina!? Det är inte säkert! Minsta kritik, kidnappning garanterat! Det är farligt att vara i Kina som västerlänning!! Vi är som praliner som Kina glufsar i sig!!

Jag hann knappt publicera inlägget för fem scamers attackerade bloggen! Alla svartlistade. : 185.220.100.243, 46.165.230.5, 185.220.101.195, 89.163.143.8, 199.249.230.140 som på olika sätt försöker ta sig in på bloggen. Att använda TOR är ju då lämpligt. tor-exit-1.zbau.f3netze.

Det här inlägget postades i Djuren, Djurplågeri, Hälsa, Mat, Mental hälsa, Natur, Rättssystem, Terror, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.