Trump är mytoman!

HUR kan man låta en president få fortsätta när han är narcissist och mytoman!? Det hade inte fungerat i Sverige. Sen vill han inte ge sig frivilligt om han inte blir omvald. Narcissister ger aldrig tillbaka någonting frivilligt.

En f.d. vän lånade jag ut två böcker till och när jag ville ha tillbaka dom sa h*n att dom hade inte h*n lånat. När jag var på besök hittade jag den ena i bokhyllan. En annan lånade jag ut en hel serie DVD med barnprogram. När jag ville ha tillbaka dom efter ett år fick jag tjata, tjata och tjata… till slut fick jag tillbaka dom.

Min mamma var narcissist la beslag på mina vigselringar och helt sonika vägrade att ge tillbaka dom. När min mormor dog skulle jag få den ena av hennes vigselringar men mamma la beslag på båda.

En tidigare chef var värsta narcissisten som skapade stora konflikter och mobbning. Hon älskade att ställa folk mot varandra med någon påhittad grej. Det var hemskt. Hon älskade när folk bråkade. För då flyttades fokus ifrån henne. Men till slut blev hon förflyttad men där funkade det inte heller så hon fick sparken. En hemsk människa. Ett exempel, jag har kvar en kompisring som man köpte till varandra som barn. Den har jag på lillfingret. Den påstod hon att den var hennes. Det var helt stolligt. Hon älskade att göra folk upprörda.

Men ser man då till Trump, lögnens mästare är helt sinnessjukt!! Han är rasist och så mycket höger det går. Det är väldigt svårt att förstå hur USA fungerar med en sådan president. Vilka idioter är det som röstar på denna knäppskalle, rostbältet som sträcker sig från området mellan Boston och Washington, D.C. till Chicago över delstaterna New Jersey, Pennsylvania, Ohio, Indiana och Michigan. Vit-makt, KKK och andra rasistiska organisationer och sekter av olika slag röstar på Trump.

Donald Trump vill inte lämna ifrån sig makten, och har inom loppet av ett dygn två gånger vägrat lova att han kommer att acceptera valresultatet. Trots att vita huset – och republikanernas ledare i senaten försäkrat att ett eventuellt maktskifte kommer gå fredligt till.

Expressen – Trump på frågan om fredligt maktöverlämnande: ”Vi får se”

Idag tar det inte många minuter förrän jag känner av en narcissist. Dom har en obehaglig utstrålning då springer jag åt andra hållet.

Min mormor tog mycket hand om mig och jag fick mycket kärlek och omvårdnad från henne och från min farfar. Tack och lov. Vet inte vart det hade slutat annars. Än idag kan det skölja över mig av sorg av båda. Min mamma har jag inte saknat en sekund.

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Mental hälsa, Politik, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.