Trump nominerad till fredspriset!!??

Ursäkta mig! VEM är detta stolpskott? Nominerad världens galning till fredspris!!

OK! vem är då denna Christian Tybring-Gjedde? Jo, han tillhör Fremskrittspartiet är norska motsvarigheten till SD. Enligt mig en värsting. Han är emot muslimer i synnerhet och han är Pro-israel men allt som inte är norskt är inte OK. Det är också en intressant del att när SD kom in i finrummen blev dom plötsligt israelvänliga!?
Wikipedia – Christian Tybring Gjedde


Christian Tybring-Gjedde/foto FrP

Det s.k. fredsavtalet i Mellanöstern där INTE Palestina fick vara med godkändes INTE och avtalet då palestinierna missgynnas i vanlig ordning.

Det är märkligt att vissa folkmord upprör världen men inte folkmordet på palestinier som pågått sen 1948.

Tar TV reda på bakgrund till en sådan här galning? Nu har jag sett honom flera gånger i TV. För att Trump har fixa något handelsavtal på Balkan är ju skit i sammanhanget med tanke på hur Trump är som person och vad har han egentligen åstadkommit. Och avtalet i Mellanöstern är SKAMLIGT!! Jag undrar hur mycket inflytande Trumps svärson har i den frågan, Jared Kushner? Jared Kushner är ultraortodox jude. Han har ganska stort inflytande.

Om nu nomineringen till Högsta Domstolen Amy Coney Barrett till Högsta domstolen godkänns blir USA mer fascistiskt och segregerat! Hon är katolik och följer lagen till punkt och pricka och hon är abortmotståndare.

Stackars kvinnor i USA! Hur många kvinnor kommer nu att dö i illegala aborter?

Donald Trump nomineras till Nobels fredspris av norsk politiker
USA:s president Donald Trump har nominerats till Nobels Fredspris av den norska politikern Christian Tybring-Gjedde. Anledningen uppges vara presidentens insats i den ”historiska fredsöverenskommelsen” mellan Israel och Förenade Arabemiraten, rapporterar fler medier.

Tidigare nominerad
Det är andra gången som Christian Tybring-Gjedde nominerar Donald Trump till fredspriset. 2018 motiverade han det med presidentens fredsbevarande överenskommelse med Kim Jong Un.

SVT – Donald Trump nomineras till Nobels fredspris av norsk politiker

Giv mig mod och styrka!

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Mental hälsa, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.