Windows 10

Vad F@N är det för “operativsystem”? Hela j@vla datorn är uppbyggd på appar!! Jag HATAR detta skitsystem! Det är nästan omöjligt att installera program som jag föredrar för skiten som finns i w10 vill att jag ska använda apparna. Är folk medvetna om alla dessa trackers som finns i w10?

Jag är i övrigt så in i döden trött med allt som händer i mitt liv just nu och så hålla på med denna skit. Jag var tvungen för jag kom inte in på banken.

T.ex. installerade jag Coreftp och konfigurerade den och testade. När jag avslutade ftp:n försvann det. Jag hittade det inte när jag sökte efter det hamnade på Google! Och denna j@vla Edge som startar när jag kopplar upp mig. Den går INTE att bli av med. OK den får väl vara där för jag tänker aldrig använda den utan jag använder Firefox.

Igår körde jag ett malewareprogram och datorn var full av trackers m.m. så nu måste jag köra det programmet varje kväll. Det är också för jäkligt att dom lägger in ett antivirusprogram som jag inte vill ha men är mer eller mindre tvungen för jag orkar inte att överföra Pandan som jag har haft sen 15 år minst.

Windows10 kommer jag aldrig att förlika mig med för det ÄR ett skitsystem!

Det här inlägget postades i Internet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.