Ebba Busch borde skämmas!!!

Vad är det för människa som försöker lura av en dement person sitt hem! Ebba Busch vill åt huset och tomten Sjönära. Med övertalning och med kompisens bror som är advokat fixa kontraktet. Bara det borde vara förbjudet att använda kompisar.


Foto: Wille Öhgren/Wikipedia
Här ser vi girighetens ansikte och hon kallar sig för kristen, Fy F@N!! Är man dement går det inte att göra denna typ av affärer. Och nu hotar hon med att ta in advokat, kompisens bror? Enligt Ebba Busch är Esbjörn glasklar! Är hon en person att bedöma det? Det måste ju en läkare avgöra inte Ebba Busch.

Ebba Busch är inte mer kristen än vad jag är. Nu har hon lämnat in om lagfarten! Är hon inte riktigt klok? Finns det inga gränser hos denna människa? När man läser artiklarna så verkar hon mer än stressad över att få denna affär att gå i lås.

Vad säger andra som röstar på KD och vad säger dom i partiet “för hon har fått det och inte förstått det!”

Jag tappade faktiskt hakan när jag läste om detta. Hon borde verkligen skämmas men det har hon tydligen inte vett till, kallhamrad.

Jag hoppas att Lantmäteriet avvaktar tills en läkare undersöker Esbjörns hälsa.

Ebba Busch ansöker om lagfart – mitt i konflikten
KD–ledaren Ebba Busch, 33, ansöker om lagfart för den omtvistade fastigheten utanför Uppsala.

81–år ge säljaren Esbjörn – som lider av minnesproblem – försöker förtvivlat häva affären.
– Jag är förvånad över att Ebba Busch skickat in lagfartsansökan, säger hans ombud Johann Binninge.

Lantmäteriet bekräftar för Expressen att en ansökan om lagfart har kommit in från kristdemokraternas ledare Ebba Busch. Hennes ansökan om lagfart skickades in trots att hon var medveten om att den 81-årige säljaren ångrat sig och redan då i brev och telefonsamtal hade vädjat om att affären skulle gå tillbaka.

Expressen har i flera artiklar redogjort för fastighetskonflikten där säljaren Esbjörn, som lider av minnesproblem, känt sig pressad av Ebba Busch att sälja släktgården till henne och hur han försökt häva affären.

Expressen – Ebba Busch ansöker om lagfart – mitt i konflikten/Leif Brännström

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Mental hälsa, Politik, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.