Klarnahelvetet!

Klarna har monopol på den svenska marknaden. Jag får verkligen leta för att hitta någon e-handeln som har ett alternativ som t.ex. Paypal.

Jag har funderat på vad Klarna erbjuder till handeln om dom tar bort alternativen.

Nu reklam på TV om Klarna-kortet, “smoothe” betalning. Hur många kommer att skuldsätta sig med detta kort. Ett av dom sätt som Klarna kanske tjänar mest på är om man råkar missa att betala i tid.

Jag hade sista dag på en lördag och betalade på fredagen. På måndag hade jag ett kravbrev i postfacket med en straffavgift på 60:-. Jag tycker att Klarna är ett skurkföretag som är besatta av att tjäna pengar och det står även i artikeln. Klarna knarkar pengar och vissa blir sjuka i huvudet när dom tjänar så stora pengar och när dom har monopol har dom också makt och skiter fullständigt i “folk och fä”.

Jag har haft kontakt med deras support för kanske ett år sedan och dom har sina standardsvar och svarar inte på frågan utan svarar som politiker och det kan dom kosta på sig för dom struntar i folk för dom vill bara att folk ska köpa och skuldsätta sig.

Här kan man se vad folk tycker om Klarna, Reco:
Reco – Klarna


Ett av världens största varuhuskedja Macy’s investerar i Klarnas betalsätt, köp och betala senare, i ett femårigt samarbete. Jag ser detta som rovdrift.

Amerikansk varuhusjätte investerar i Klarna
Ekonomi USA:s största varuhuskedja Macy’s investerar i Klarna. Det meddelar den svenska betalningskoncernen i ett pressmeddelande under tisdagen.

”Gemensam besatthet”
Tanken är att varuhuskedjan ska erbjuda sina kunder Klarnas ”köp nu, betala senare”-metod vid utcheckningen – och går in som delägare i den svenska betaljätten.

”Det här strategiska samarbetet är grundat i en gemensam besatthet av att erbjuda en överlägsen, innovativ, shoppingupplevelse som bygger bestående relationer med kunderna”, säger Klarnas vd Sebastian Siemiatkowski i pressmeddelandet.

SQ – WHAT!! Klarna vill INTE ha någon kontakt med sina kunder ännu mindre nu med det nya samarbetet med en av världens största varuhuskedja!!!!!

Klarna har mer än tvåhundratusen detaljhandelspartners globalt och ett amerikanskt konsumentnätverk med nio miljoner kunder.

GP – Amerikansk varuhusjätte investerar i Klarna/Tilda Sandén

Det här inlägget postades i Internet, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.