“Butthurt” – Kvinnohatarna

Jag ska förklara för den som ser detta för första gången vad det handlar om. Någon fick reda på att det fanns en hemlig grupp på Facebook som kallas för “Butthurt” där det planerades strategier för hur man skulle förgöra feminister.

Gruppen infiltrerades och allt kom ut och då startades det ett helvete för vissa feminister och då främst mot Lady Dahmer men också WDF stalkades av en som kallar sig för Strawman berry, ett riktigt troll som försökte med mig också för att få ut uppgifter om NoBoyToy.

Men jag skulle ALDRIG någonsin ge ut uppgifter till nån som ljuger och hittar på saker och som jag inte har en aning om vem det är. Jag känner inte NoBoyToy inte heller någon av dom andra. Jag har inte träffat någon. Röda Hund har också varit utsatt och det är dom fortfarande och många andra.

I stort sett varje dag trakasserar Robert “Pongo” Hermansson Lady Dahmer och gör nidbilder som minst sagt kan kallas kränkande.

Dom inlägg som finns här finns även i bloggen och det hela började i början av juni. Nyheter24 publicerade det hela den 24 maj 2014.

Ett litet smakprov från Robert “Pongo” Hermansson hur han behandlar en tjej som vill spela! Även många frågor om Ida och om jag förstod allt rätt av alla kommentarer så är dom inte ihop längre. Hoppas att det stämmer.

FEMINISTJÄVEL!

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

iPongo kör rally!?
Vilket underbart språk han använder och han är packad förstås.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Robert “Pongo” Hermansson spelar “The Sims 4”
Detta är helt sjukt!

Hen= är ”Pongo”

Igår (2014-09-06) satt jag i några timmar och tittade på när Robert ”Pongo” Hermansson spelade “The Sims 4” och det var bland det vidrigaste jag har sett i den världen! Jag tycker att han är en vämjelig person.

Jag börjar faktiskt undra om han är nazist för det han ”presterade” igår var i sanning sjukligt. Till och med personer från ”Butthurt”-gänget där en reagerade då han ansåg att det var det mest ondskefulla han hade sett. En annan ansåg att spelet inte var ämnat för att skapa sådan ondska.

”Butthurt”-gänget existerar idag med Pongo som ledare absolut! Han ljuger som ett troll dessutom.

När jag började titta hade han precis startat spelet.

Hans profil blev en smal kvinna, som får heta Gudrun Slyman!? Pongo gjorde sig till kvinna!? Hen skaffade sig ett flott hus. (hen accepteras bara här!) Hen gick till parken för att skaffa vänner (ligg). Hen försökte med ett par män men det funkade inte och då ville hen ha en lesbisk relation. Och så blev det. Det kom in män i bilden något senare. Det blev ett barn och så långt allt väl.

MEN när det första barnet hade fötts och när han hade vuxit upp till nästa nivå och hade glasögon och var rödhårig och som hen kallade för en ”ginger” och hen tyckte att barnet var så fruktansvärt fult så det skulle hen mörda men hen visste inte hur. Hen testade med ugnen och grillen då hen ville sätta eld på huset så att pojken dog. Då fanns tre kvinnor i huset. Men det lyckades inte och hen blev besatt av att sätta eld på huset. Under tiden föds ännu ett barn, ett blont och det växte till nästa nivå och även han hade glasögon och då skulle han också mördas.

Hen adopterade en flicka och hen ville adoptera fler barn men det fick hen inte. Hens syfte var att mörda fler barn.

Till slut kom hen kom på hur hen skulle göra för att mörda den förstfödda pojken då det inte gick att döda på det ”vanliga sätt.” Hen byggde en bur på framsidan av huset där hen kastade in pojken och låste. Buren försågs med fönsterrutor så att alla kunde se in. Pojken skulle svälta ihjäl och vi skulle se detta. Det var hemskt att se hur allt svagare pojken blev och han fick en in en spegel i buren så att han kunde se sig själv dö! Men i sista sekunden ryckte sociala in. När någon kom i det svältande stadiet blev det grön ”ånga” runt personen. Det blir inte den enda personen som kommer att utsättas för detta.

Hen ville bl.a. att två pojkar skulle bli gay genom att supa dom fulla på en bar men det funkade inte.

Hen skaffar ett nytt barn med en av kvinnorna och det barnet, en pojke som är blond men i nästa nivå så bär även han glasögon och då ska också han mördas. Men på något sätt glömmer hen bort honom för en stund.

Då blir en av kvinnorna äldre och hen tyckte att hon hade blivit ful och då byggde hen en bur till och där slängdes hon in där hon också dör av svält. Hen byggde en vallgrav runt buren också.

Det blev ett lite uppehåll för mig då jag hade annat att göra. När jag kommer tillbaka hade hen monterat ner huset och tagit bort allt i köket, sängar allt!

Utanför finns en bur med fem barn nu och jag vet inte var dom kommer ifrån men dom ska svältas ihjäl. I huset mår personerna dåligt, det är två kvinnor och en man. Den första som dör är mannen som dör av svält och kvinnan dör strax efter också av svält.

Det finns en kvinna kvar en ”tjock” kvinna som han skickar ut på löparrundor. I buren med barnen har två eller tre försvunnit och den sista försvinner i ett ljussken. Troligtvis till socialen men det säger hen ingenting om. Det går förmodligen inte att mörda barn. Att det ens gick att mörda kvinnor och män på det sättet är märkligt och det är något som inte programmerarna har tänkt på kanske.

Sen såg jag att hen tagit bort glasögonen på den blonda pojken. Kommer Pongo att rösta på SvP? Han verkar gilla att tutta eld på saker och bränna ner huset med folk inne och svälta ihjäl barn och sätta en kvinna i bur då hen anser att hon är gammal och ful.

Är blonda utan glasögon och utan några andra defekter som gäller i Pongos värld?

Här några printscreen och chatten sen då!? Är det såhär dom beter sig på andra ställen också? Såklart. Dom är störda hela bunten.

Jag lägger bara upp en filmsnutt men jag har fem totalt på The Sims 4. Det är lite darrigt här och var och även Pongo har svårt för att hålla still.

Högerklicka/Visa bild

Högerklicka/Visa bild

Högerklicka/Visa bild

Högerklicka/Visa bild

Högerklicka/Visa bild

Högerklicka/Visa bild

Vad glad Pongo ser ut när han tror att pojken dör.

Högerklicka/Visa bild

Högerklicka/Visa bild

Högerklicka/Visa bild

Högerklicka/Visa bild

Här bränns en person levande vid grillen.

Högerklicka/Visa bild

Här försöker Pongo att få grillen att futta eld på något sätt men det lyckas inte.

Högerklicka/Visa bild

Är Lisa Eklund någon hen känner? Hon dör av svält.

Högerklicka/Visa bild

Liemannen i soffan diskuterar baseboll!!??

Högerklicka/Visa bild

Här tillverkas barn som sen ska dödas.

Högerklicka/Visa bild

Här får ett barn sitt namn.

Högerklicka/Visa bild

Här får den adopterade flickan sitt namn och det var ju roligt.

Högerklicka/Visa bild

Nu är barnen i buren. Soldaten som ligger som en skugga är väl CS som ligger bakom.

Högerklicka/Visa bild

Här börjar barnen bli svaga och det börjar bli “grön” ånga runt om några.

Högerklicka/Visa bild

Här har en kvinna dött av svält.

Högerklicka/Visa bild

Här dör en man av svält.

Högerklicka/Visa bild

Slutklämmen i chatten.

Jag lägger bara upp en filmsnutt. Det är lite suddigt och lite darrigt men det syns tydligt och hörs bra och syftet står helt klart.

http://bayfiles.net/file/1kl6X/77xtGt/pongo-ar-sjuk.MP4

Det går väldigt långsamt på natten att ladda ner filmen.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

2014-09-02
Men!! Tror du Robert “Pongo” Hermansson att jag är född bakom en vagn!? 2014-09-01, Kl: 04:23 försökte du med en spoofing men det funkade inte. Du jobbade väl nattskift? Syftet, du ville att jag skulle tro, att det var Ida som skrev till mig och då skulle “hon” skriva så mycket skit så sympatierna skulle falla på dig!? Jag tycker att du är en skit av stora mått och en kvinnomisshandlare, kvinnohatare och du är alkoholist, spelmissbrukare och har definitivt en psykisk störning. Jag tänker naturligtvis inte godkänna dina kommentarer. Du kan ju hota hur mycket som helst. Hoten visar precis det jag tycker och som Idas vänner tycker, du är en ond människa! Jag kollade också om det fanns några domar på dig och det finns det.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Jag lägger in denna länk här för den har med Robert “Pongo” Hermansson att göra.

Det avslöjar testiklarna om männens hälsa

Jag har samlat dom inlägg jag skrivit om kvinnohatarna i en egen fil som kan läsas här. Och jag lägger in allteftersom den här pöbeln fortsätter.

Jag tycker att rosa som färg passar bra för det är en färg som gör män mindre aggressiva.

“Butthurt” – Kvinnohatarna – Antifeministerna

6 svar på “Butthurt” – Kvinnohatarna

 1. admin skriver:

  Jag lägger in kommentarerna från “Nära vän till Ida som fått nog!” här också.

  26 augusti, 2014 at 14:11

  Hej!

  Det här får du Mer Än Gärna vara öppen med! Annat skulle göra mig besviken.

  Jag, med många andra har fått nog.
  Vi har fått nog av att Ida sitter tyst och vägrar berätta. Av att hon är gömd, men inte av det skälet Robert säger. Vi har länge varit djupt förtvivlade över att inte kunnat göra annat än se på. Se på hur Ida brutits ned.

  Var ska man börja?

  Attacken mot en ung kvinna hemma i Roberts lägenhet då han kastade in en tjej i väggen så hon slog i huvudet och Ida bad grannarna ringa polisen?

  När Ida förtvivlat ringde ett samtal till mig och frågade mig vad hon skulle ta sig till, om det ens fanns någon annan väg ut än självmord? Jag visste inte då vad hon menade och hon avbröt samtalet väldigt snabbt. Kanske för hon var rädd för bli påkommen?
  Jag visste inget då. Utan antog att det var så. Innan hade jag funderat. Nu blev jag mycket berörd och bekymrad. Så började prata runt med några gemensamma vänner.
  De hade också reagerat på att hon längre inte svarade på Fb när de skrev meddelande eller när de skickade sms. Till och med att hon bytte nr och inte gav ut det till oss.

  NÅGOT var uppenbart fel. Det här var inte sociala, spralliga och glada Ida längre.

  Fler blev bekymrade… hennes familj. Hon svarade inte på samtal eller knappt sms. Inte heller kom hon hem så ofta som hon brukade till föräldrarna. Hon träffade inte längre oss vänner.

  Varför? Vad händer? Vad kan vi göra? DE frågorna ställde vi oss, var för sig och tillsammans.

  Idag har hon ännu inte berättat allt. Hon vågar inte.
  När jag har frågat henne, vad hände i början? Så berättade hon om en tjej som kommit hem till Robert för hälsa på. Robert hade blivit utanför då tjejen och Ida pratade. Så till slut stormade han ut ifrån lägenheten efter ha skrikit argt på dem båda.
  Ida trodde då att han ville vara ensam eftersom han gick ut, och trodde det var för lugna ned sig.
  Så hon sa till tjejen, ”vi tar ett glas vatten och du kan stanna kvar. det är ingen fara!”

  Efter vad Ida uppfattat så gick 5minuter innan Robert kom tillbaka. Nu var han inte arg. Han var rasande. Han började skrika och säga att de båda skulle dra åt helvete. Att det var slut för Ida inte gått efter honom, det betydde att hon inte älskade honom.

  Tjejen gick i mellan och försökte få Robert att lugna ned sig. Allt blev värre. Tjejen sa upprepade gånger ”ta inte ut det här över Ida, jag går bara du inte gör det!”

  Ida minns inte mer än så att det var skrik och tjejen blev ledsen men försökte lugna ned honom. Själv var Ida chockad. Detta var en ny sida av Robert.

  Efter ett tag, vad Ida tror, gick tjejen ut ifrån lägenheten för att hon hoppades på Robert skulle lugna ned sig.

  Ida blev tillsagd att det var slut och hon skulle ut NU. Så hon började klä på sig ytterkläderna. Det var ju slut. Hon bodde inte där då.

  Robert blev ännu mer rasande när hon klädde på sig ytterkläderna. Och lät inte henne gå. Då blev Ida rädd.
  Robert fortsatte gorma på Ida. Vad Ida tror, så hörde tjejen det och därför kom hon tillbaka in i lägenheten. Det var skrik och tjejen bad Ida följa med henne därifrån.
  Då tar Robert tag i tjejens axlar och knuffar ut henne ifrån dörren så tjejen flyger rakt in i trapphusets vägg med en hård smäll mot bakhuvudet.

  Robert går fram, sätter sig ned och säger förlåt. Ida springer dit och knuffar undan honom, skriker att han ska ge fan i att röra tjejen. Robert blir då förbannad på Ida för han har rätt att säga förlåt.

  Flera grannar kommer ut då de hör detta. Sen minns bara Ida att hon ber en granne ringa ambulans eller polisen, att hon och tjejen sitter på ett trappsteg. Medan Robert står och skriker åt grannarna att dra åt helvete och andra liknande saker.

  En granne ringer polisen. När Ida då ska hämta något inne i lägenheten för sedan följa med tjejen hem och få sova där över natten, så säger Robert
  Om du lämnar mig ser jag till att jag får behålla din hund.

  Ida blir rädd. Och det fick henne att stanna kvar.

  Det är vad hon berättat.
  Sen har hon inte berättat något mer. Men när jag frågat vad hände sedan och varför packade du ihop lite av dina saker på natten då Robert jobbade, för lämna honom?
  Kollar hon bort och börjar gråta hejdlöst. Någon gång kommer hon berätta. När hon är stark igen. Vilket jag och många fler vänner ser att hon börjar bli. Men när hon blivit så stark att hon vågar.
  Då kära Robert ska jag se till att även berätta det. För något riktigt illa har du gjort förutom brutit ned henne totalt. Och jag vet inte vilket av det som är värst.
  Men jag vet, du har Endast dig själv att skylla för att hon lämnat dig.

  Du isolerade henne ifrån familjen och oss vänner. Det vet jag.
  Sen kan jag bara anta att hon levt under våld, hot och rädsla med dig.
  Ingen blir så här nedbruten utan anledning. Men hon har alltid gått sin egen väg och gjort det med självförtroende. Ida är envis och modig.

  Ida har alltid tagit hand om sina vänner. Till och med dem sina bekanta.
  För ge ett bra exempel.
  På en fest hemma hos sig, såg hon att en av hennes bekanta inte mådde bra alls. Så hon avbröt festen, fick ut alla och satte sig ned för prata med hennes bekant. Det visade sig vara stark ångest och självmordstankar för personen. Så Ida frågade vad hon kunde göra. Ida ringde efter skjuts till akuten och var där från 23.00 till på morgonen i väntan på personen skulle få hjälp. När personen efter ha pratat med psykolog, fick besked om att det var aktuellt att läggas in för få vidare hjälp, så först då när personalen följde med personen vidare, så gick Ida hela vägen hem igen till Ersboda från sjukhuset. För Ida har alltid brytt sig om andra. Detta är bara ett exempel på vad hon gjort för en bekant. Tänk er då vad hon ställt upp för oss närmaste vänner i all mån hon kunnat.

  Därför bryr vi oss så mycket om henne. För hon är värd all kärlek och omtanke vi kan ge. Vi vet att vi får det tillbaka.

  Avslutar nu. Men Det här är till Dig Robert från oss, hennes närmaste vänner.

  Du har brutit ned en vacker och underbar person. För du insåg att hon var för bra för dig. Du lyckades med det. Hon var helt knäckt när jag träffade henne två dagar efter hon lämnat dig och jag har aldrig sett henne så tidigare. Då har vi känt varandra ifrån Dagis. Det är länge. Men vet du? Även när hon var på botten, dit du lyckades få henne så sjönk hon aldrig till din nivå. Din nivå är så låg att helvetet snuddar i den.

  = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
  Squareeye: Det har jag och många sett. Räcker att se honom spela och några ser honom som ett freak! Alkoholiserad kanske rent av alkoholist! Elak! Låtsas att vara ödmjuk, svänger i humöret o.s.v.

 2. admin skriver:

  Nära vän till Ida som fått nog! says:
  26 augusti, 2014 at 14:27

  Vill bara lägga till en sak, nu när jag läst igenom ditt inlägg igen.

  Jag, personligen, tror Ida gick för barnets skull. Då hon inte visade att hon tänkte på sig själv när jag mötte henne två dagar efteråt hon lämnade honom. Ida grät och sa upprepade gånger att hon var orolig för barnet och allt som den ska ha utsatts för under graviditeten de första månaderna av hennes stress och orolighet. Och hon uttryckte oro inför framtiden hur barnet ska ha påverkats av det.

  Men det är bara vad jag tror. Jag vet inte säkert.

  Hur som helst ska jag med många fler bakom Ida, se till att hon INTE går tillbaka. Vi funderar på polisanmäla. Men vi kan bara berätta våra upplevelser. Och hoppas på att anmälan går vidare.

  Sen vill jag säga Tack för din omtanke att du sett igenom Roberts beteende mot henne. Tyvärr har du nog mer rätt än du anat. Tack igen.

 3. admin skriver:

  Ikväll 21:30 iPongo är full och dricker online i vanlig ordning och är på dåligt humör och han hatar sitt liv. Ja, det kan han göra och till råga på allt har någon “fitta” på hans jobb inte skickat in lönen då han inte har fått den. Hahaha!

  Han har gjort dessa privata! Men jag har i stort sett hela hans Pinsta i datorn. Så även Websta.
  http://pinsta.me/ipongo
  http://websta.me/n/ipongo

  Har Ida äntligen kommit därifrån? Hoppas det för guds skull för kommentaren från Idas vänner bekräftade det jag har trott hela tiden och skrivit om tidigare också.

  Ock så stängde han ner helt plötsligt mitt i allting. Han har färre och färre följare och nu bara 11 stycken. Han är inte populär där han skriker könsord hela tiden.

  Högerklicka/Visa bild

 4. NoBoyToy skriver:

  Jag håller tummarna för att Ida har tagit sig därifrån.

 5. admin skriver:

  Ja, det hoppas jag innerligen för ett liv med den våldsamma personen med ingen impulskontroll och är alkoholist och sitter och spelar all ledig tid. Ljuger som ett troll gör han också. Jag tror faktiskt nu att det är Pongo själv som trakasserat Ida på Facebook som någon påstod på chatten. Och att Ida var tvungen att bo gömd för någon. Det är från Pongo som Ida måste skyddas från. Han är våldsam och farlig!

 6. admin skriver:

  2014-09-02
  Men!! Tror du Robert ”Pongo” Hermansson att jag är född bakom en vagn!? 2014-09-01, Kl: 04:23 försökte du med en spoofing men det funkade inte. Du jobbade väl nattskift? Syftet, du ville att jag skulle tro, att det var Ida som skrev till mig och då skulle ”hon” skriva så mycket skit så sympatierna skulle falla på dig!? Jag tycker att du är en skit av stora mått och en kvinnomisshandlare, kvinnohatare och du är alkoholist, spelmissbrukare och har definitivt en psykisk störning. Jag tänker naturligtvis inte godkänna dina kommentarer. Du kan ju hota hur mycket som helst. Hoten visar precis det jag tycker och som Idas vänner tycker, du är en ond människa! Jag kollade också om det fanns några domar på dig och det finns det.

Kommentarer inaktiverade.