Om

Gillar varg och alla andra djur. Tycker att vi ska ta hänsyn och visa respekt och försöka leva i samklang med dom rovdjur vi har i Sverige. Se till att boskapen är skyddade på ett bra sätt. Dom flesta boskapsägare ser inte till detta och därför blir det konflikter. Att få närkontakt med Korax ur flocken Gladiatorerna, Kolmårdens djurpark var en riktig kick!

Det jag avskyr mest är nazister, fascister, högerextremister, homofober, islamofober, nyliberaler, fanatiker, typ många religiösa människor som är ett jävla sattyg! Jag avskyr manschauvinister och kriminella mc-gäng typ Hell Angels och andra parasiter i samma genre. Jag avskyr även abortmotståndare och surrogatmödrarskap där människor köper en kvinnas kropp för att bekräfta sina stora EGON. Det är INGEN mänsklighet att köpa kvinnors kroppar. Det gäller även för s.k. ”sexuella tjänster”.

Måste lägga till alla dessa girigbukar, riskkapitalister som suger ut Sverige och för ut alla våra pengar till skatteparadis och med det undgår skatt t.ex. Peder Pråhl och Henry Kravis som har bl.a. Carema. Pengaflöde skapar monster. Dessa människor får dessutom en massa skattemedel som går rätt in i deras verksamheter. Banker som suger musten ur folk. Chefer som sköter sig illa får skyhöga bonusar på våra surt förvärvade pengar. Vart är vi på väg undrar jag? Ska vi ha det som i USA? För vi är på väg dit.

Jag avskyr Israel och USA. Jag avskyr zionister. Jag avskyr Pro-israeler. Idag är det Bilderberg-Group och AIPAC som regerar i USA! Den som vill lyfta blicken lite rekommenderar jag Noam Chomsky och Miko Peled och Lasse Wilhelmson. Jag är INTE antisemit! Det är noga att påpeka det. Zionister propagerar våldsamt för att är man kritisk mot Israel är man antisemit. Icke sa Nicke! Zionism är en extremistisk ideologi som fascism eller kommunism. Judaism är religion. En jävla skillnad.